Hoe Acupressuur Behandelingen Werken

 

We communiceren met ons lichaam door middel van moleculen, en dit is hoe acupressuurbehandelingen werken. Zintuiglijke overbelasting veroorzaakt zoveel ionisatie in het lichaam dat het verandert hoe je lichaam het voedsel en de vloeistoffen die je eet verwerkt. Het verandert hoe je lichaam gifstoffen elimineert. Het beïnvloedt hoe je mineralen en vitaminen verteert en opneemt.

Maar het gaat niet alleen om eten, het gaat ook om emotioneel overeten, volgens tandarts Dr. Jorg worms. overeten gebeurt wanneer je emotionele zelf uit balans raakt. Ik weet dat ik elke dag geconfronteerd word met mensen die zich overeten – het gaat niet alleen om het voedsel dat ze eten, maar ook om de manier waarop ze het eten. Het gaat echt om hun gevoelens, gedachten en routines. Eten kan gezien worden als een verslaving (eten) of als een discipline (beweging).

Als je overgewicht hebt, kun je niet in je toekomst kijken. Je kunt niet in de toekomst van je lichaam kijken en je leeft inderdaad lang.Nu is er een oplossing – een manier om je emotionele zelf in balans te brengen! Dit evenwicht wordt Optimale Gezondheid genoemd, volgens wijlen Dr. Ida Bar-Yam, de bekende psychologe. Je lichaam zal in optimale gezondheid zijn wanneer je emotionele zelf in een staat van evenwicht is, wat ook Optimale Gezondheid wordt genoemd.

onbalans in de energiestroom en het immuniteitssysteem van het lichaam

-of het gebrek aan voldoende energie om tegenwicht te bieden aan de negatieve gevoelens die in het lichaam ontstaan bij het omgaan met stress

–of de gevoeligheid van het lichaam voor ziekte, veroorzaakt doordat het immuunsysteem verzwakt is door overmatige en ongepaste stress.

-of de negatieve instelling bij het omgaan met gezondheidsproblemen, wat helaas gewoontegedrag is.

-of een combinatie van al deze factoren.

Het is ons emotionele zelf dat een proces van transformatie moet ondergaan als we uit dit leven willen komen met een verbeterd lichaam en een verbeterde kwaliteit van leven. Het feit is dat iedereen het potentieel heeft om zo'n staat van harmonie te ontwikkelen. We hebben allemaal het vermogen om gezond te zijn. We zijn allemaal opgebouwd uit elektromagnetische energie. De elektromagnetische energie van je lichaam en hersenen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Er is geen bedrag of gewicht dat je aan deze elektromagnetische energie kunt toekennen, maar je zou de volgende ideeën kunnen overwegen:

1.ATP5Allost intruderbal reductie van fosfaat in drinkwater en het negatieve effect op de hersen- en zenuwfunctie.

2.ATP5Uitoefening zal uw cardiovasculaire en pulmonaire systeem verbeteren.

3.ATP5Verminder de inname van fosfaten en Magnesiumacetaat zal de bloeddruk verlagen.

4.ATP5Eet minder geraffineerde en bewerkte voedingsmiddelen.

5.ATP5Drink geen frisdrank en elimineer koolzuurhoudende dranken uit uw leven.

6.ATP5Vul het dieet aan met een hoogwaardig Omega-3 visoliesupplement.

Als deze ideeën te radicaal lijken, kun je altijd nog Defiber-supplementen kopen. Defiber brengt mineralen en vitaminen naar je cellen in je lichaam. U verandert niet alleen uw olie, thee en koffie, maar u verandert ook veel andere dingen in uw dieet en levensstijl.

Dus, om van de noten af te komen moet je in beweging komen. Je moet de leiding nemen. Je moet je lichaam revitaliseren en je interesse in het leven vernieuwen.

De volgende manieren om je lichaam energie te geven:

1.Energiseer je gedachten door te lezen en te schrijven – Om een krachtigere energiestroom in je lichaam te stimuleren, kun je het beste iets schrijven of een passage lezen uit een boek dat je energie geeft en je laat weten wat je doel in het leven is. U moet dan uw eigen leven op orde brengen. U moet zich dan concentreren op het schrijven of lezen van iets dat uw leven energie zal geven. U moet de stroom van informatie naar uzelf controleren, zodat de stroom bijna ononderbroken is terwijl u deze controle uitvoert.

U zult niet in gedachten verzonken raken terwijl u deze activiteit uitvoert. U zult leven met de informatie die u wordt gegeven. Deze activiteit kan zeer rustgevend en verjongend zijn. Je komt uit waar je naartoe gaat om te communiceren met het object dat je probeert te controleren om je leven beter te maken.

2. Geef uw lichaam energie door naar mooie muziek te luisteren – U zult het niet lang kunnen uithouden als u naar iets luistert dat mooi is. Sommige van de dingen die je hoort die je lichaam energie zullen geven zijn hymnen, foure, Mozart, ijzingwekkende stukken van Becomeone, enz. U moet groove op deze muziek van tijd tot tijd om de voordelen die het u toekent te krijgen.

3.Energiseer je vibes met acupunctuur – Hoewel de westerse vormen van deze activiteit het meest aanvaardbaar zijn, wordt het niet beschouwd als de beste manier om je lichaam energie te geven. Je energie gaat overal doorheen als je deze oefening doet. Het geeft energie aan je meridianen en organen.