How Much Do You Spend a Month on a Budget?

mature woman attending to a video call with her financial planner at home - budgetcoach stockfoto's en -beelden

Ik heb wijsheid om u te helpen met uw financiële problemen. Ik heb veel mensen gecoacht van de armoedegrens tot een baan op hoog niveau in zowat elke branche. Ik heb ze geholpen hun inkomen te vergroten en te leven van wat hun familie zich kan veroorloven. Ik heb een budgetcoach nodig sinds ik begin twintig was. Ik heb een paar kleine wijzigingen aangebracht, maar het was niet genoeg om de extra kosten van een verwarmingsrekening thuis te dragen. Ik voelde me verloren en de somberheid.

Ik heb het faillissement aangevraagd om opnieuw te beginnen. Maar ik heb een waardevolle les geleerd. Als u faillissement aanvraagt ​​en probeert alles zelf af te handelen, kunt u ontdekken dat u meer uitgeeft dan u verdient. Alles waar je ooit recht op hebt. Zelfs één kopje koffie per dag is misschien geen betere keuze voor uw budget. Dus hier is het ding, ken uw budget en uw beperkingen. Hoeveel geef je per maand uit aan kleding, koffie, lunches? Wees een budgetplanner en weet wat je hebt en wat je niet hebt. Als ze dringend een auto nodig hebben voor hun werk dat buiten je budget valt, zit dat erin. Bestel cheques en enveloppen en stop er dan echt geld in. De italiaanse spullen moet je zelf bepalen wat en hoeveel van je inkomen naar wat gaat. Dit is waar jij als budgetcoach echt om de hoek komt kijken. U weet ook niet hoeveel uw gezin uitgeeft in koffiestations en fastfoodketens. Misschien voel je je hier een schoonmaakster. Maar ze zijn geld onwaardig en items die u zou moeten toevoegen aan uw belastingaangifte, zoals een gsm-abonnement. De meesten van ons hebben tenslotte een vroege les geleerd. En dan heb ik het niet over uit eten gaan. Ik stel voor dat u uw uitgaven breekt met hetzelfde bedrag dat u verdient. Nee, laat het saldo van uw budget boven en buiten uw verdiende inkomen blijven. Dat is een zelf opgelegd budget dat je zelf maakt. Dit is de indruk die u maakt bij de bankier, de verhuurder en elke andere persoon met wie u geld uitgeeft. Het is al het eten dat je in de supermarkt koopt, het zijn de films en het plan waar je heen gaat om "te kijken hoe de kinderen het 's nachts doen" en het is ook de eettafel waarvan je eet. Naarmate je geleidelijk een budgetcoach begint te worden, zou je merken dat je dagelijks vloekt, omdat je nu precies weet wat je elke dag uitgeeft en het een uitdaging is geworden om dit te doen, dus nooit te veel uitgeven, maar je moet niet te veel begroting. Budgetcoaches doen niets voor je.

Dus rijk worden…

Bewaar het geld drie maanden voor je geld. Je zult versteld staan ​​van het bedrag dat "over de uitbetalingen" is. Dan, 11 dagen * nadat * je je budget hebt doorlopen, ga je naar het budget van de volgende maand en breng je dat geld op je rekening. eerste budget. Je hebt een volledige maandsalaris in dit tweede budget, train jezelf hierin… het is belangrijk. Creëer een levensstijl, dwz als ik eenmaal schuldenvrij ben en met vernietigende 24-uurs bedrijven heb gewerkt met marges, dan en alleen dan moet ik alternatieve inkomstenbronnen bieden. Als u een maand verliest, verliest u nogal wat positieve invloed op uw kredietscore. Het is dus de routine om een ​​beetje te sparen voor elk loon en om op uw verdienpotentieel te blijven – of verder te gaan. Dus als je kunt het je veroorloven om zoveel mogelijk in matras turbo te ploffen, doe het!

Begin een maand met het geven van tien procent van uw salaris aan elke schuld. Betaal het minimum aan al uw schulden. Dan over een week als uw uitgaaf nu meer dan tien procent is, leg het dan nog een maand aan de kant.

Blijf dit doen totdat al uw schulden zijn betaald en verhoog vervolgens uw budget voor de volgende maand. Ja, het kan even duren om dat extra bedrag vast te houden, maar dat is wat dit geweldig maakt. Het is het verschil tussen leven als een beroemdheid met een bescheiden salarispakket of leven als iemand met een inkomen van $ 2 miljoen, waar begin je?

De winnaars geven nooit op,

Nu heb je het rokende pistool… Gebruik het!