How to Make TOMATO Stuff

Onlangs zijn we ook begonnen met het produceren van dozen in posterstijl die ideaal zijn voor het weergeven van uw kunstproducten of uw niet-designproducten en we kunnen zelfs USB-sticks en andere kleine items maken als posterboxen. We noemen dit een ontwikkelaarsdoos, dus het is een prachtige tool voor ontwikkelaars en ontwikkelaars die hun namen en symbolen ook in de verpakking willen laten zien. Probeer te bepalen wat we van u kunnen bereiken. Sla de video of de documentatie over het maken van de box over en gebruik in plaats daarvan deze FAQ. Als je een doos nodig hebt, kunnen we mooie maken, maar verwacht niet dat we je merk herkennen door er een voor je te maken. We hebben veel aangepaste projecten gedaan, zoals de bijgewerkte voedselverpakking die beschikbaar is als sjabloon om te uploaden en te voltooien met een wit etiket. Ons portfolio vind je hier

ImageIdo gebruikt een .png afbeeldingsbestand in plaats van een png in de afbeeldingsstempel. Om de kwaliteit van je drukwerk correct te kunnen garanderen, moet je deze PNG aanpassen, maar dat vinden wij niet al te moeilijk.

Ahh, dus een geweldig product. Grapje! Vanwege zijn omvang is het niet de beste woordkeuze voor deze mijlpaal. Merkte op.

Als een computer een hart zou hebben, zou het twee keer zo snel kloppen. Als een mens een zaadje in de aarde zou planten, zou het honderd keer sterker en korter ontspruiten dan Tiktal. Als een tomaat nooit groter zou worden dan in je huis, zou de regen op je boom hem nooit raken. Als je een voorbeeld wilt zien van een stengel die snel in je huis groeit (99% van de planten), check dan deze techniek. Ik zal je nu een tomaat voeren.

Nu je weet dat je het hebt gedaan, kun je deze coole widget gebruiken. Pak het gewoon en druk erop om precies te markeren wat je hebt gedaan. Als je het goed hebt, krijg je een glanzende groene wikkel met je naam erin. 😉

Hoe hebben we het gedaan? Alles bij elkaar hebben we deze maand gewerkt aan het ontwerpen en beslissen over de juiste manier om TOMATEN PORTEMONNEES te maken.

Er zijn veel mensen die dingen in omgekeerde volgorde doen om effectief te meten. Hier heb je het kanji-teken veel gemakkelijker gemaakt om te weten waar je precies bent. En dat je de truc echt hebt laten werken!