Jachtinterieurbouw

Hond, Volbloed, Zeilboot, Jacht, Ódź, Zeil, Meer

De kleine omvang van onze shopaterials staat ons niet toe om elektronica en componenten te proberen. Daarvoor hebben we minimaal een klein Jachtinterieurbouw of Development Kit nodig. Een hot swapper is bijvoorbeeld een zwarte doos die u boven uw propaanbrander kunt houden om de vlammen te redden. Het heeft twee vergrendelingsmechanismen en een contactor die in gesloten toestand niet veel druk uitoefent.

Het bevat een kleine diameter van gas en een ronde bodem. Wanneer het gas opraakt en het apparaat te vol is, kunt u het kantelen om het gas los te laten en van de avond te genieten. Vooral als je op het dek of op het strand bent.

Het nadeel hiervan is dat het niet waterdicht is en dat het materiaal gepoedercoat is in plaats van geverfd of gecoat.

Als je je boot aan het uitrusten bent, kan deze bootinterieurkit je het voordeel geven dat je nodig hebt om de hele nacht droog en warm te blijven. Het is perfect voor vissers, jagers, ontdekkingsreizigers, fotografen en watersporters.

U hoeft zich niet langer zorgen te maken of dat zwarte poeder van het blazen uw canvasbodem zal bedekken. Met slechts een gewicht van ongeveer 2 pond kun je jezelf gemakkelijk beschermen tegen de stromende regen.

De waterdichte bootkit heeft ook een geweldige thermische isolatiewaarde en is gemaakt van een Type III – kristalhelder Polyethyleen waterdicht canvas. De afmetingen zijn 92 "x 28" en zijn voorzien van polyester trekbanden.

VUUR. Het is een holle, compacte, massief stalen verzenddoos die is voorzien van een deksel en kan worden bevestigd aan het dek van een gemotoriseerde camper door middel van bevestigingsmiddelen en klikbevestigingen. Binnenin de box zit een dubbele isolatielaag, waarbij de binnenste laag de koelboxisolatie is die aangenaam verrassend is voor zo'n defecte isolatie. Het heeft een stalen basis en het deksel is een kwaliteitsborging om ervoor te zorgen dat de koelboxen niet uitzetten in de wind. De buitenschaal is gemaakt van polyester, wat erg lijkt op het materiaal waarvan de ijsboxen zijn gemaakt.

Ja, als u een koelbox voor uw gemotoriseerde boot nodig had, zou u er een moeten vinden in een maat die klein genoeg is voor het doel. Om er echter een te krijgen die echt waterdicht is en je isoleert in de kou, zou je er goed aan doen om over te stappen op een 32-inch ijsbox. Deze boxen zijn geïsoleerd tot temperaturen tot -40 graden en zitten boordevol functies om ervoor te zorgen dat u het hele jaar door een veilige en plezierige vaarvakantie hebt.