Wat u moet weten voordat u advocaat wordt

Wat verdient een Advocaat? ✓ Check het salaris! | TradingCoach.nl

De belangrijkste details

een redelijke hoeveelheid tijd aan de klant besteden, de urgentie van de situatie inschatten en passende antwoorden geven op vragen van de klant over het product en de levering.

De klantenservice baan

Tijdens het klantenservicegesprek wordt er door de werkgever beoordeeld. Hier kijkt de werkgever naar uw eerdere werkervaring. Hij zal u vragen stellen over hoe goed u in staat bent geweest om met moeilijke situaties om te gaan, wat u precies op uw werk heeft gedaan en hoe u de interviewer kunt helpen bij het afleveren van de goederen.

Verkooppunten

In alle interviews zullen enkele vragen worden gesteld die de werkgever zou kunnen stellen. De vragen hebben betrekking op de betreffende producten of diensten. De werkgever gaat op zoek naar antwoorden waaruit blijkt dat je het product kunt verkopen en ook de klant (de werkgever) blij kunt maken.

De twee essentiële vereisten

Om commerciële advocaten te oefenen, moet u een baan bij een advocaat krijgen. formeel of informeel.

Werkende advocaten

Meestal is voor dit soort werk een formele kwalificatie vereist, zoals een diploma rechten. Verschillende rechtsgebieden en expertisegebieden kunnen echter verschillende minimale onderwijsvereisten vereisen.

Het leerraamwerk van de NHS beveelt aan om elke 3 jaar een periode van leerplicht te volgen. De laatste publicatie van de NHS suggereert ook dat permanente gezondheidszorgeducatie nuttig is voor mensen van wie de gezondheid continu wordt gecontroleerd. De informatie die je krijgt van continue zorg is een continue reis die je de informatie en training geeft om succesvol te worden en te blijven in je vak.

De best betaalde en best betaalde juridische professionals concentreren zich vooral op gebieden als strafrecht, civiel recht, ondernemingsrecht, erfrecht en overdracht. CeMAP-training is de meest directe weg naar dit beroep.

VERZOEK

Meer dan 80% van de pas gediplomeerde advocaten en 80% van de partners en senior advocaten hebben op enig moment in hun loopbaan een verdere opleiding tot advocaat of juridisch directeur nodig. Door je opleiding voort te zetten, krijg je een boete in diensttijd: de duur van de opleidingsuren die je volgt, wordt verminderd met 2/3 van de tijd die nodig is voor gekwalificeerde advocaten van hetzelfde niveau.

Je moet de volgende vakken bestuderen: Rechtstheorie, Contractenrecht, Burgerlijk recht, Strafrecht, Ecclesiologie, erfrecht, overdrachtsrecht, belastingrecht, onrechtmatige daad en andere. Het is altijd noodzakelijk om te studeren aan een belastinggerelateerd college of instituut, zoals de graad van bevoorrechte accountants of een gecertificeerd financieel adviseur.

Om een ​​juridische graad te behalen, moet je meestal drie jaar bacheloropleiding volgen, waarvan twee jaar aan algemeen vormend onderwijs. Het derde jaar omvat de studie van contracten, industrieel recht, eigendom en handelsrecht.

Als je juridisch secretaresse wilt worden, moet je een rekruteringsschema voor juridische medewerkers volgen, een cursus van drie maanden waarin de taken van een secretaresse worden behandeld. Andere gerelateerde onderwerpen die in de cursus aan bod komen, zijn onder meer juridisch schrijven, juridische terminologie, rechtspraak, ethiek, bouwrecht, familierecht en testamenten. Een diploma of zelfs een graad in de rechten zou de minimumvereiste zijn voor een persoon om de kwalificatiewet op alle niveaus te kunnen volgen.

DE OPWINDING DAARVAN WAT JE KUNT DOEN

Als u advocaat wordt, zijn er twee manieren om uw carrière voort te zetten. U kunt kiezen voor een gespecialiseerd advocatenkantoor of u specialiseren in een vakgebied als ondernemingsrecht. Er zijn werkgelegenheidskansen voor advocaten in het doen van overdrachten, commerciële geschillen en rechtszaken. U kunt er ook voor kiezen om juridisch directeur te worden. Voordat u echter een loopbaan in het alternatieve recht overweegt, zijn er verschillende paden die u kunt volgen die u naar dit resultaat zullen leiden.

U kunt beginnen door uzelf te vestigen in een Legal Executive- of Entry Level-positie. Als je dit gaat doen, is het essentieel dat je zoveel mogelijk ervaring opdoet. Dit kan betekenen dat u belangrijke rollen op u neemt, zoals het ontvangen en behandelen van zaken (zowel intern als extern), het bijwonen van vergaderingen, het vertegenwoordigen van advocaten in de rechtszaal en het behandelen van vragen van klanten. Het is verbazingwekkend hoeveel gevallen uw geluk kunnen beïnvloeden in wat u doet! Als je denkt dat je zou kunnen uitwijken naar een meer juridische carrière, waarom zou je het dan niet proberen en kijken of je advocaat kunt worden, of je kunt specialiseren in een van de volgende zaken:

Juridisch directeur – voor journalisten, politici, acteurs, vertegenwoordigers, bankiers – de lijst met rollen in de advocatuur is vrijwel eindeloos

Paralegal-advocaat – voor juridisch personeel, het vertegenwoordigen van advocaten, het onderhouden van contacten met klanten, het bijwonen van rechtszittingen, ook juridische secretaresses, griffier en onderzoeker.