Hoe slapende rozen te planten?

Rode Rozen - Red Naomi - Lengte 70 cm - 20 Rozen - Vers van de Kweker |  bol.com

rozen:

Veel rozensoorten kunnen in juni worden gezaaid, maar het is raadzaam om slapende rozen vroeg in het seizoen te planten, vooral als er éénoren worden geplant. De rozen moeten op een zonnige plek worden geplant, bij voorkeur in de buurt van een schutting of muur. De grond moet een voedzame leemgrond zijn. Rozen bloeien goed op goed doorlatende grond. Bepaal waar de planten geplant gaan worden voordat je gaat graven. Strooi tijdens het graven vlinderstruikzaden in de ruimtes tussen de planten. De zaden van de vlinderstruik kunnen over de weide verspreid worden. Plant de zaden minimaal 20 cm diep.

Lelies:

Een andere bloem die erg populair is, is de lelie, ook wel Afrikaanse lelie genoemd. De vorm van de bloem is een aangepast hart. Ze zijn gemakkelijk te planten en te kweken met rijke tuingrond. Lelies hebben een sterke stelen en zijn soms geurig. De bol van de lelieplant krimpt over het algemeen na de bloei. Na de bloei vallen de bladeren af. Het zijn winterharde planten en na een tijdje geplant te hebben kunnen ze goed tegen droogte. Ze worden in het voorjaar geplant totdat het weer te koud wordt.

Gladiool:

Dit zijn bolvormige bloemen met puntige bloembladen en gekrulde bladeren. Ze worden meestal gezien als verlichte elementen in hotels, restaurants en huizen. Ze kunnen in direct zonlicht worden geplant. Het zijn geen waterkerssoorten en ze mogen niet in zeer natte gebieden worden geplant. Gladiolen hebben veel zonlicht nodig. Ze zijn groenblijvend en verwelken meestal niet, zelfs niet in de heetste middagzon!

Aster:

Perkplanten van aster kunt u kopen bij uw plaatselijke kwekerij. Het zijn perfecte kamerplanten. De stijlen van de asterplanten lenen zich ook voor centerpieces. Het is een mooie, zachte bloem, die ook onder bloemisten erg populair is!

Gietijzerfabriek:

Er zijn planten die je kunt kopen die "Cast Iron Plants" worden genoemd. Het zijn stevige planten en ze zijn de beste optie voor brandwonden. De meest voorkomende planten zijn de aster, duizendblad, sterjasmijn, Franse goudsbloem, Cherokee Purple, kruisbestoven variëteiten van moeders, vuilmos, overwinterde koninklijke varen en nog veel meer. Je kunt ze zien bloeien in open bosgebieden, en dan kunnen ze gewoon worden bedekt bij koel, herfstweer. De Aster is de oude standaardroos en is nog steeds redelijk populair in de tuinen van tuinarchitecten.

lampen:

De voorjaarsbloeiende bollen, die vooral in de tuin te vinden zijn, zijn winterhard en erg populair. Er zijn eigenlijk veel verschillende voorjaarsbloeiende bollen, elk met hun eigen smaak en groeiomstandigheden.

De meeste van deze bollen kunt u bij kwekerijen krijgen. U kunt ze echter ook via postorder en websites zoals GardeningClub.com kopen. Als u online bloembollen koopt, zorg er dan voor dat u gezonde en duurzame bloembollen kiest. De bollen moeten stevig aanvoelen en bollen vermijden die te droog of verschrompeld lijken. Vermijd ook alle bollen die lijken te zijn besmet met insecten.

Voor meer informatie over bollen kunt u ons liken/volgen op onze blog of hieronder op Medium. We verwelkomen uw opmerkingen hieronder.